Ekrana Değil, Hayata Dön Projesi

Hatay il milli eğitim müdürümüz sn. Kemal KARAHAN öncülüğünde yürütülen 0-3 yaş Ekrana değil Hayata Dön projesi kapsamında çocuklarımızı ekranlardan uzak tutmayı hedefliyoruz. Ekran bağımlılığına karşı mücadele etmeye bizimle var mısın?

28.04.2021 1175

İnsan yaşamının merkezine yerleşen teknolojik aletler ve internet, toplumun ve ailenin sosyal yapısından eğitim sistemine kadar hayatın birçok alanını etkilemektedir.  Teknolojinin, bireylere birçok alanda sağladığı yararların yanı sıra özellikle çocuklar üzerinde birtakım duygu ve davranış problemlerine yol açabilmektedir. Bu sebeple, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 0-3 yaş grubu çocuklarımızın ailelerinin bilinçsiz ve kontrolsüz bir şekilde tablet, telefon ve televizyon kullanımını önlemek amacıyla başlattığı "Ekrana Değil Hayata Dön" projesi kapsamında, okulumuzdaki öğrenci ve velilere eğitim verilmektedir.

28-04-202128-04-202128-04-2021

Kaynak: http://hatay.meb.gov.tr