Kumlu Nene Hatun Anaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, insani değerlerle donatılmış, Atatürkçü düşünce yapısına sahip demokratik, laik ve insan haklarına saygılı, girişimci ve üretken bireyler, olarak yetiştirmek, çevresiyle etkili iletişim kurabilen, bilimsel akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip evrensel kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde bir insan olarak insanlık değerlerine sahip çıkan öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Milli Eğitimin temel amaçlarını gerçekleştirmeye çalışan Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, çağdaş düşünceli insanlar yetiştirmek, Milli Eğitimin genel amaç ve temel, Milli ve manevi değerlerine bağlı, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, öz bakım becerilerini kazanmış, Türkçeyi doğru ve güzel kullanabilen çocuklar yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 07.30 12.30 - 12.30 17.30
Isınma: Merkezi Sistem Kaloriferli
Servis Bilgisi: Okul saatlerine uygun servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kumlunenehatunanaokulu.meb.k12.tr

Adres - FEVZİ ÇAKMAK MAH. METİN YAYAN 1 SK. KUMLU NENE HATUN ANAOKULU BLOK NO 5 KUMLU / HATAY

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Ulaşım Ulaşım ilçeler arası dolmuşlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 40 km uzaklıktadır.